top of page
Bas Masseus en Maarten Lenderink.jpg

MEER OVER ONS

Wij hebben een passie voor media. We hebben in de afgelopen jaren vele klanten al mogen helpen met content. Dit doen wij al sinds 2015, met veel plezier! 

Iets meer over de mensen achter het bedrijf. Het bedrijf bestaat uit 2 eigenaren, Bas Masseus en Maarten Lenderink. Zij zijn het bedrijf in 2015 begonnen en zijn nog altijd verantwoordelijk voor de producties. 

Bas heeft als achtergrond een audiovisuele opleiding genoten. Hier heeft hij geleerd hoe je visual content kan inzetten en ontwikkelen. Bas is echt het creatieve brein achter The Native Creators. 

Maarten is op dat gebied een tegenpol. Met een studie Sportkunde achter zijn naam heeft hij de wereld van sportmarketing verkent. Gedurende de studie is The Native Creators ontstaan. Maarten is te omschrijven als de "producent" degene die creatieve ideeën uitwerkt tot concrete plannen die goed bij de marketingstrategie van het bedrijf passen. 

Naast business partners zijn Bas en Maarten ook hele goede vrienden. De combinatie tussen deze twee zorgt voor een prettige sfeer op de werkvloer en een eindproduct waar elke partij tevreden op kan zijn. 

Contact opnemen
bottom of page